Το Ι. ΚΤΕΟ ΧΙΟΥ σας υπενθυμίζει : Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές- Ο Αγγειοχειρουργός Παύλος Βακαλόπουλος θα δέχεται το Δευτέρα 20 Αυγούστου στην Γενική Κλινική Χίου «Η Ζωοδόχος Πηγή», Ι. Μισαηλίδη . Ραντεβού στο τηλ 2271022487 (πρωινές ώρες)

AGGELIDIS MPOULAZΟ συγγραφέας Νίκος Αγγελίδης παραχώρησε

συνέντευξη στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα Chiosin.gr ενόψει της αυριανής παρουσίασης του βιβλίου του όλες οι ΑΕΚ του κόσμου. Μία από της ΑΕΚ του κόσμου είναι και η Μικρασιατική που ιδρύθηκε το 1924. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αναφέρθηκε στο Πόσο χρόνο του πήρε για να δημιουργήσει αυτό το υπέροχο βιβλίο, Πως η ΑΕΚ όλου του κόσμου έχουν ξεπεράσει τις 360 και επίσης μας λέει και τις εντυπώσεις τους για το νησί της μαστίχας.

Ευχαριστούμε το Plan B για την φιλοξενία του στην συνέντευξη.

Το ραντεβού είναι Το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 20:00, στο Da Luz Beach & Night Bar στη Χίο που θα πραγματοποιηθεί από τον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελίδη η παρουσίαση του βιβλίου του που καταγράφει όλες τις ομάδες του κόσμου που λέγονται ΑΕΚ ή έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό. Η 2η έκδοση, εμπλουτισμένη με περισσότερο υλικό, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Νότιος Άνεμος". Είναι ένα ξεχωριστό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ και του δικέφαλου αετού.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ