Το Ι. ΚΤΕΟ ΧΙΟΥ σας υπενθυμίζει : Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές --- Ο Αγγειοχειρουργός Παύλος Βακαλόπουλος θα δεχθεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Γενική Κλινική Χίου «Η Ζωοδόχος Πηγή», Ι. Μισαηλίδη . Ραντεβού στο τηλ 2271022487 (πρωινές ώρες)
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook PRO
og:title - ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ 'ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ' ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ (vid)
og:type - article
og:url - http://chiosin.gr/index.php/homepage/8598-2017-11-20-13-48-06
og:site_name - Chiosin
og:image - images/inouses_krouaziera.jpg
Like Button has been enabled

inouses krouazieraΑπίστευτη Τουρκική πρόκληση στις Οινούσσες.

Κρατώντας τουρκικές σημαίες και ψάλλοντας τον εθνικό τους ύμνο,  Τούρκοι εθνικιστές ταξίδεψαν στις Οινούσσες, διαμαρτυρόμενοι για την... "κατάληψη" του νησιού από την Ελλάδα. Η  "κρουαζιέρα" έγινε την Κυριακή ανοιχτά των Οινουσσών από μέλη του μικρού τουρκικού εθνικιστικού κόμματος "Κίνηση για την υπεράσπιση των τουρκικών δικαιωμάτων", το οποίο δεν εκπροσωπείται στην τουρκική βουλή.

Με πλοίο από τη  Σμύρνη και έπειτα από 45 λεπτά έφτασαν στα ανοιχτά του νησιού, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Καντίρ Καρτάλ, μόλις το πλοίο πλησίασε στο 1 μίλι, δεν παρέλειψε να βγάλει και λόγο στους ακολούθους του, τονίζοντα ςότι: «όπως βλέπετε, αυτές είναι οι Οινούσσες, οι οποίες είναι ένα από τα 18 νησιά και βραχονησίδες που αφέθηκαν στην Ελλάδα, και για τις οποίες η κυβέρνηση του ΑΚΡ πρέπει να εξηγήσει στην κοινή γνώμη πώς επιτράπηκε να υπάρχει ελληνικός στρατός πάνω στα δικά μας εδάφη».

Οι οπαδοί του κόμματος έψαλλαν στη συνέχεια τον τουρκικό εθνικό ύμνο κουνώντας τις σημαίες τους πάνω στο πλοίο, πριν επιστρέψουν στη Σμύρνη.

Ρεπορτάζ ΑΝΤ1

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Score Live