Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Νίκος Τσάκος: Γιόρτασε τα 50 χρόνια της Tsakos Shipping (pics)

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές.

Aγγειοχειρουργός Παύλος Βακαλόπουλος ιατρείο Χίου : Θα δέχεται την Παρασκευή 21/06/2024 στην Κλινική Ζωοδόχου Πηγή με ραντεβού στο 2271022487 (πρωινές ώρες).

[hsas-shortcode group=1″” speed=”10″ direction=”left” gap=”50″]

[masterslider id=”54″]

[masterslider id=”46″] 

[masterslider id=”12″]

Νίκος Τσάκος: Γιόρτασε τα 50 χρόνια της Tsakos Shipping στο Λονδίνο (pics)

Στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στην Belgravia, δίπλα στα Aνάκτορα του Μπάκιγχαμ, το «παρών» έδωσαν περισσότεροι από 150 παράγοντες της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας

παρουσία των Ελλήνων εφοπλιστών στο Λονδίνο είναι … παραδοσιακή αφού στο πέρασμα των 10ετιών ανέπτυξαν πλούσια δραστηριότητα και “έβγαλαν ρίζες”. Οι Έλληνες του City έχουν γίνει κατά καιρούς θέμα για πολλά ρεπορτάζ. Εκεί και η έδρα της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας Λονδίνου-Greek Shipping Co-operation Committee.

Στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Belgravia, δίπλα στα Aνάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο δρ Νίκος Τσάκος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για την Tsakos Shipping (London) που γιόρτασε τα 50 χρόνια δραστηριότητας στην βρετανική πρωτεύουσα.

Το “παρών” έδωσαν περισσότεροι από 150 παράγοντες της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας, η Σήλια Κριθαριώτη, ο Παναγιώτης Νικ. Τσάκος, ο Ευθύμιος Μητρόπουλος πρώην γενικός γραμματέας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού-ΙΜΟ και Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου του Ιδρύματος ¨Μαρία Τσάκος” και ο Έλληνας πρέσβης Ιωάννης Ραπτάκης.

[masterslider id=”48″]

 

[masterslider id=”62″]

O Όμιλος Τσάκου ένας από τους ισχυρότερους διεθνώς ναυτιλιακούς ομίλους βρίσκεται πλέον στο κλειστό club των 100άρηδων με 102 πλοία χωρητικότητας 10,1 εκατ. τόνων.

Το 2022 η εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά εταιρεία του Ομίλου η Tsakos Energy Navigation γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της. Και με την ευκαιρία αυτή το New York Times έκανε ένα μεγάλο τιμητικό αφιέρωμα για τις προσπάθειες που κάνει η εταιρεία να έχει μία συνεχή ανοδική πορεία σε δύσκολους καιρούς και να επενδύει σε πράσινη ενέργεια για να μπορέσει να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Ο Όμιλος Τσάκου έχει σε εξέλιξη ναυπηγικό πρόγραμμα αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ναυπηγεί συνολικά 20 πλοία. Από αυτά 12 είναι containerships, 6 aframax δεξαμενόπλοια dual fuel ένα capesize φορτηγό και ένα suttle tanker. Από τα 102 πλοία του στόλου που είναι στο νερό τα 71 είναι δεξαμενόπλοια, τέσσερα shuttle tankers DP2, τρία LNG, συνολικής χωρητικότητας 8,09 εκατομμυρίων τόνων, 12 φορτηγά χωρητικότητας 1,5 εκατ. τόνων και 12 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μεταφορικής ικανότητας 506.365 teus.

ΠΗΓΗ

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebook

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]Ροή Ειδήσεων

Related Posts

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του ChiosIn.gr ώστε να μη χάνετε καμία καινούργια είδηση. Συμπληρώστε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στο παρακάτω πεδίο και επιλέξτε το κουμπί εγγραφής.

Next Post