Ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο πρωινό πέρασαν οι Χαλκούσοι Αττικής και οι φίλοι τους την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ», όπου έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου τους.
Είχαμε την χαρά και την τιμή να ευλογήσει όπως κάθε Χρόνο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος, Ο Σεβασμιότατος έδωσε προς τους παρευρισκόμενους τις πατρικές του ευχές, εκδηλώνοντας παράλληλα την αγάπη του για το χωριό μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Κύριος Νότης Μηταράκης , ο Βουλευτής Χίου Κύριος Σταυρος Μιχαιλήδης , ο Αντιπεριφεριάρχης βορίου Αιγαίου κύριος Παντελής Μπουρνιάς , Η κυρία Μαριέλλα Βαρώνη από την Ο.Χ.Σ.Α , και από Γυναικείο Σύνδεσμο φίλοι του Χιώτικου Χωριού, από τους απανταχου καρδαμυλήτες ο Κύριος Μιχαήλ Καλλύκης από τους Καλιμασιώτες η Κυρία Μαριάνα Ξύδα, από τον Ζυφιά Η κυρία Ελευθερία Σγουράκη , από την Κοινή ο Γιώργος Ζερβούδης , από την Κέραμο ο Κύριος Δημήτριος Τσιαδής από τον Βασιλειώνικο οι Κύριοι Μιχάλης και Ιωάννης Κουλουρούδης , Από τον Κάμπο Ο Κύριος Βοριάς Ιωάννης.
ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ Στην Κυρία Μαρία – Μαρκέλλα Βαρώνη Πρόεδρο της Ο.Χ.Σ.Α ., και πρόεδρος του Γυναικείου Συνδέσμου «Φίλοι του Χιώτικου Χωριού « , για την προσφορά και την αγάπη της για την Χίο , και για την ενορία Χαλκειούς , είμαστε ευγνώμονες.
Απονομή Βραβείου στην Κυρία Αργυρώ Κουτσουράδη του Χαριλάου , ως Πρώτη Αγρότισσα της Ευρώπης Για το έτος 2023.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ , ΩΣ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ .
Στην Ευθαλία Φωκιανού του Κωνσταντίνου , έπαινο , Βιβλίο , και χρηματικό ποσό Από την Κυρία Μαριέλλα Βαρώνη που πέρασε ΑΠΘ στο τμήμα ηλεκτρολόγων Μηχανικών , και μηχανικών Η/Υ..
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σταμάτης Χονδρογιωργάκης απηύθυνε χαιρετισμό και ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος το 2023. Ο κ. Νικόλαος-Δημήτριος Δημητρίου και ο κύριος Μαρμαρινός Νικόλαος, διάβασαν αντίστοιχα τον ταμειακό απολογισμό και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.
Έγινα Αρχαιρεσίες για Νέο Δ.Σ.
Και εξελέγησαν κατά αλφαβητική Σειρά :
1 ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2 ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3 ΒΛΑΧΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4 ΓΚΙΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
5 ΓΚΙΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
6 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
7 ΜΠΡΟΥΖΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
8 ΧΟΝΔΡΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ :
ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΥ
ΣΤΑΜΠΑ ΒΑΣΙΛΕΊΑ ΤΟΥ ΙΣΙΔΏΡΟΥ.
ΘΑ Πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών συγκρότηση σε σώμα των εκλεγέντων για εκλογή νέου Δ.Σ.
Ευχαριστούμε για τις προσφορές τους στον Σύλλογο , Τον Ιωακείμ Καλλύκη , την Κυρία Μαριέλλα Βαρώνη , και Την ποτοποιία Στουπάκη .
Το
Δ.Σ



































































































