Συμπλοκή νεαρών στο κέντρο της Χίου – Προσήχθησαν άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα
Συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων νεαρών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Χίου, κινητοποιώντας τις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο περιστατικό φέρεται να ενεπλάκησαν περίπου 12 άτομα, με τη μία ομάδα να αποτελείται από φοιτητές και την άλλη από νεαρούς που φέρονται να είναι Χιώτες.
Το συμβάν διερευνήθηκε αυτεπάγγελτα από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου, οι αστυνομικοί του οποίου προχώρησαν στην ταυτοποίηση των εμπλεκομένων. Ακολούθως, άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στο επεισόδιο εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου εξετάζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η συμπλοποια δεν υπήρξε τραυματισμός.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για νεαρά άτομα, ορισμένα από τα οποία φέρονται να έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της έντασης και ο βαθμός εμπλοκής των συμμετεχόντων στο περιστατικό.









































































































