H πτήση A3272 από Αθήνα προς Χίο δεν κατέστη δυνατό να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Χίου λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.
Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, αφού πραγματοποίησε τρεις κύκλους αναμονής κοντά στο αεροδρόμιο, αποφάσισε την επιστροφήτους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.
Όλοι οι επιβάτες έχουν ήδη τακτοποιηθεί σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Χίου. Η μεταφορά τους προς και από τα ξενοδοχεία, καθώς και τα γεύματά τους, καλύπτονται εξ ολοκλήρου με έξοδα της εταιρείας.
Για τη διευκόλυνση και την άμεση εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, προγραμματίστηκε έκτακτη πτήση για αύριο το πρωί:
- Α3274- Από Αθήνα προς Χίο: Αναχώρηση στις 09:45 πμ
- Α3275- Από Χίο προς Αθήνα: Αναχώρηση στις 11:05 πμ








































































































