Έναρξη της Προώθησης Τοπικών προϊόντων Μια βραδιά γεύσης, παράδοσης και προσφοράς
Προβλήτα Λιμένος Καρδαμύλων 3 Αυγούστου 2025.
Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η έναρξη του τριήμερου Bazaar “Προώθησης Τοπικών Προϊόντων “, στην προβλήτα των Καρδαμύλων, την Κυριακή 3 Αυγούστου 2025.
Την πρώτη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Σύλλογος η Μυρωδάτη Χίος , ο οποίος προσέφερε στο κοινό μια μοναδική γευστική εμπειρία, μέσα από τη δημιουργία:
Μους γιαουρτιού με γλάσο μαστίχας και φυστίκι Αιγίνης, ένα επιδόρπιο που ανέδειξε με εξαιρετικό τρόπο τη γαστρονομική ταυτότητα της Χίου.
Οι δράσεις αυτές αποτελούν πολύτιμες ευκαιρίες προβολής των τοπικών προϊόντων, της παραδοσιακής τέχνης και της συλλογικής δημιουργίας. Προωθούν την εξωστρέφεια του τόπου μας, στηρίζουν τους ανθρώπους που δημιουργούν και ενώνουν την κοινότητα γύρω από κοινές αξίες και πολιτιστική ταυτότητα.
Η διοργάνωση υλοποιείται με τη στήριξη της κας Δώρας Σαββοπούλου, Υπεύθυνης Πολιτιστικού Προγράμματος και μέλους του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων, η οποία είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης.
Το bazaar συνεχίζεται με τη συμμετοχή τοπικών δημιουργών και παραγωγών, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν:
προϊόντα μελιού και γαστρονομικά καλούδια
χειροποίητα κοσμήματα
πλεκτές τσάντες
φυσικά καλλυντικά
εργόχειρα και χειροποίητες δημιουργίες
Η εκδήλωση της “Προώθησης Τοπικών προϊόντων “είναι αφιερωμένη στην τέχνη με τα χέρια και την καρδιά. Μια τριήμερη γιορτή που αποδεικνύει πως η δημιουργία είναι πράξη πολιτισμού.
Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως και τις 5 Αυγούστου 2025 (19:30 – 13:00 π.μ), στην προβλήτα Λιμένος Καρδαμύλων.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:





































































































