[hsas-shortcode group=1″” speed=”10″ direction=”left” gap=”50″]
[masterslider id=”28″]
Η μαστίχα, ο «λευκός χρυσός» της Χίου, αφιέρωμα από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι οι μαστιχοπαραγωγοί στο νησί της Χίου, από τη συγκομιδή του 2022, που σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι αυξημένη. Η συγκομιδή του «λευκού χρυσού», όπως αποκαλείται, από τα μαστιχόδεντρα της Χίου, είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Ωστόσο, όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών του νησιού, Γιώργος Τούμπος, η ζήτηση της μαστίχας υπερβαίνει κατά πολύ την παραγωγή της. Ρεπορτάζ Βίκυ Παπατζίκου/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ Συν. Πε/ ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΥ
[masterslider id=”48″]
[masterslider id=”12″]
Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο
Ακολουθήστε μας στο Instagram
Ακολουθήστε μας στο twitter
Ακολουθήστε μας στο facebook
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


































































































