Σαρδέλες στο ποτάμι…
ψημένες σε εσπεριδοειδή και το ζουμί τους χωρίς φωτιά,
πιτάκια με μυρωδικά
και χόρτα από τις όχθες του ποταμού.
Αυτή τη φορά ο δρόμος μας έβγαλε στο φαράγγι των Καμπιών στα βόρεια της Χίου. Πλησιάσαμε το φαράγγι από την παραλία των Καμπιών και βρήκαμε το σημείο που ο Βασίλης ψάρευε!!!
Με την ‘πετυχημένη” του ψαριά η Εύη μας ετοίμασε σαρδέλες, πιτάκια με μυρωδικά και βραστά χόρτα!
Λεμόνια, πορτοκάλια, χόρτα, ρίγανη, μαραθόσπορος και πράσο…ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΩΝ ΚΑΜΠΙΩΝ!
Περισσότερα στο βίντεο…
Κάντε ενα like στο βίντεο και ένα sub στο κανάλι μας, θα μας βοηθήσει πολύ!
Για τις σαρδέλες: 1 κιλό σαρδέλες 1 πορτοκάλι 3 λεμόνια 1 γκρέιπφρουτ 1 κόκκινο κρεμμύδι ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι Για τα πιτάκια: 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 – 1 1/2 φλ νερό, 1κγ αλάτι, πράσο ψιλοκομμένο, φρέσκια ρίγανη, 1κγ μαραθόσπορο, 1κσ ελαιόλαδο
Παρουσίαση: Έυη Κατσιώνη μαζί της οι Storytellers Andee Mαρούγκας και Βασίλης Πούπαλος
Ακολουθήστε το Cooking Stories στα social media: Facebook: / cooking-stor. . Instagram: / cookingstor. . Και το team: / ev.kats / o_cafenes_t. . / vasilis.poup. . / vasilis_pou. . Created by: Αndee Marougkas / andeemaroug. . / andeemarougk. . Παραγωγή: 2nd Floor Project / 2ndfloorproject / 2ndfloorpro. . Κλείστε το επεισόδιο σας με μνμ στο cookingstoriesgr@gmail.com
































































































