Την Τρίτη 5/3/24 συναντήθηκαν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χίου, τα μέλη της ομάδας Γαστρονομίας και Αγροτουρισμού του Φορέα Τουρισμού Χίου με θέματα συζήτησης:
1)Επικαιροποίηση της πρωτοβουλίας Taste like Chios
2)Διαβούλευση της προώθησης Χιώτικων παραδοσιακών συνταγών με τοπικές πρώτες υλες στα εστιατόρια και ξενοδοχεία του νησιού.
3) Προτάσεις δράσεων Γαστρονομίας 2024
Η συμμετοχή των μελών ενδεικτική της βούλησης συνέχειας της πρωτοβουλίας.
Η συμβολή και ανάδειξη της τοπικής Γαστρονομίας αναβαθμίζει τον προορισμό προς όφελος όλων μας και εργαζόμαστε για αυτόν τον σκοπό ομαδικά.

Το γαστρονομικό ταξίδι της Χίου συνεχίζεται…

































































































