Τούρκοι τουρίστες λένε τις εντυπώσεις τους από την υποδοχή
Τούρκοι τουρίστες λένε τις εντυπώσεις τους από την υποδοχή που τους επιφυλάσσεται σε καθημερινή βάση από το περασμένο Σάββατο που ξεκίνησε το Ραμαζάνι και οι οποίες είναι πάρα πολύ θετικές. Δεν το περίμεναν ότι θα τους προσφερθούν τοπικά προϊόντα όπως μαστίχα, λικέρ μαστίχας, βυσσινάδα, μασουράκια, μαστιχοκαραμέλα και νερό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι όσοι έπρεπε να βγάλουν βίζα εδώ στο τελωνείο έπρεπε να περιμένουν από 2 έως και 3 ώρες χωρίς σκίαση σε μεγάλο βαθμό η παροχή νερού ήταν ανακουφιστική για εκείνους. Επίσης η παροχή καρεκλών και σκίασης έστω σε μία μικρή επιφάνεια από την Κυριακή και μετά, κάτι για το οποίο ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων δωματίων είχε τονίσει με δελτία τύπου επανειλημμένα πόσο απαραίτητα είναι, ήταν ανακουφιστικά για ένα ποσοστό των τουριστών. Μερικές φορές με στοχευόμενες απλές κινήσεις μπορούν να αλλάξουμε κάποια πράγματα και επίσης είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει συνεργασία μεταξύ συλλόγων/φορέων αλλά και εθελοντισμός από τους ιδιώτες.
Θέλω θερμά να ευχαριστήσω όλους όσους αφιέρωσαν έστω και ένα πρωινό για να συμμετάσχουν σε αυτήν την δράση, ιδιαίτερα την Μίτση Αυγερινού-Παιδούση, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων με την οποία συνεργασθήκαμε οι δυο μας για το όλο στήσιμο, και οι προσπάθειες της τουριστικής προβολής της Χίου θα συνεχισθούν.
Με εκτίμηση,
Γιώργος Μυλωνάδης
Πρόεδρος Ε.Ε.Δ.Δ & Τ.Ε.Κ































































































