[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
[masterslider id=”52″]
[masterslider id=”48″]
[masterslider id=”28″]
[masterslider id=”8″]
Γεγονός είναι το ‘κόψιμο’ τους καλοκαιρινούς μήνες της πρωινής πτήσης από την Ολυμπιακή/ Aegean στην γραμμή Χίο-Αθήνα. Μια πτήση που υπήρχε από την εποχή του Ωνάση! που εξυπηρετούσε Χιώτες και επισκέπτες και δυστυχώς έπαψε να υπάρχει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Chiosin.gr η εταιρεία προσανατολίζονταν στις δύο καθημερινές πτήσεις για το νησί της μαστίχας. Η μία είναι η απογευματινή. Για την δεύτερη επικράτησε η μεσημβρινή έναντι της πρωινής λόγω ότι πέρσι το καλοκαίρι οι πληρότητες ήταν σαφώς μεγαλύτερες το μεσημέρι και ότι ακόμα και το Airbus που ήτανε στην μεσημβρινή όλο το καλοκαίρι ήταν σχεδόν γεμάτο.
Παράλληλα το πρωινό δρομολόγιο εξυπηρετεί καλύτερα άλλους προορισμούς(Βλέπε Μύκονο, Κρήτη) παρά τη Χίο.
Δύσκολο καλοκαίρι για τον αεροπορικό χώρο πάλι καλά θα λέγαμε για την Χίο, αφού τουριστικά νησιά όπως Σκιάθος φέτος θα περιοριστούν στις 3 πτήσεις εβδομαδιαίος.
[masterslider id=”12″]






































































































