[hsas-shortcode group=1″” speed=”10″ direction=”left” gap=”50″]
[masterslider id=”28″]
Με τον χρόνο να κυλάει και οι εξαγγελίες Πλεύρη στις 7/6/2022
για προσλήψεις να πηγαίνουν για το 2023 μέσω ΑΣΕΠ ενώ ανακοίνωσε δημοσίως ότι θα υπάρξουν προσλήψεις εντός του Ιουνίου 2022 που δεν έγιναν ποτέ για το μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ αλλά και των δημοσίων δομών υγείας στη Χίο, πραγματοποιήθηκε από φορείς και σωματεία συγκέντρωση στην Πλατεία Βουνακίου την Τετάρτη το μεσημέρι ενώ παράλληλα νέκρωσε η αγορά και οι δημόσιες υπηρεσίες.
Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν ζητώντας να στελεχωθεί το ΕΚΑΒ και να νιώθουν ασφαλείς στον τόπο τους. Το ψήφισμα της Πλατείας παραδώθηκε στον γραφείο του Υπουργού κ. Μηταράκη στην πορεία που ακολούθησε και αμέσως μετά ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ κ. Νικήτας τόνισε ότι το γραφείο του κ. Μηταράκη δήλωσε ότι είμαστε σε καλό δρόμο στο συγκεντρωμένο πλήθος.
Το συγκεντρωμένο πλήθος αποφάσισε ο αγώνας να συνεχιστεί μέχρι την τελική διακαίωση και τουλάχιστον 2 βάρδιες όλη την ημέρα με ασθενοφόρα για τη ΧΙΟ.
Ακολουθούν βίντεο από τις ομιλίες , την πορεία και την παράδοση του φηφίσματος:
[masterslider id=”48″]
[masterslider id=”12″]

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο
Ακολουθήστε μας στο Instagram
Ακολουθήστε μας στο twitter
Ακολουθήστε μας στο facebook
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]






































































































