Ο Χιώτης Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου αγωνιζόταν στην αναμέτρηση του Άρη με τη Μονακό που διακόπηκε από επίθεση σε αμερικανική βάση
Το παιχνίδι της ομάδας Next Gen του Άρη Betsson με το Μονακό διεκόπη, λόγω βομβαρδισμών του Ιράν που έγιναν σε αμερικανικές βάσεις που ήταν κοντά στο γήπεδο στο Άμπου Ντάμπι.
Στην ομάδα του Άρη, μάλιστα, αγωνίζεται ο Χιώτης αθλητής, Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου.
Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν οι κιτρινόμαυροι:
«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα U18 του ΑΡΗ Betsson θα λάβει μέρος στο NextGen EuroLeague, το μεγαλύτερο τουρνουά ταλέντων στην Ευρώπη!
Οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν στον όμιλο του Abu Dhabi, από τις 27 έως τις 28 Φεβρουαρίου. Θα συμμετάσχουν στο Α’ Γκρουπ, μαζί με τους Real Madrid, Dubai και Monaco.
Η αποστολή του ΑΡΗ Betsson αναχώρησε τα ξημερώματα για το Abu Dhabi και την απαρτίζουν οι:
Σίλμπερσταϊν Γιεχόναταν
Σιγάλας Παναγιώτης
Σίλμπερσταϊν Έιθαν
Χατζηλάμπρου Χρυσόστομος
Κακαβικάκης Άγγελος
Παυλίδης Δημήτριος
Μικέεφ Άρτεμ
Σιμεόνοφ Πίτερ
Συμεωνίδης Ιωσήφ
Κασιάνος Στυλιανός
Μεσσηνιώτης Μάριος
Ρέιντεν Σάβικ
Προπονητής: Κεσαπίδης Ανδρέας
Βοηθ. προπονητή: Παπαδόπουλος Δημήτριος
Γυμναστής: Αρνίδης Δάνης
Φυσικοθεραπευτής: Αγγελόπουλος Ευάγγελος
Team Manager: Σιώκατας Χρήστος
General Manager: Τζώρας Νίκος
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η αγωνιστική 27/02, 07:00
ΑΡΗΣ Betsson – Real Madrid
2η αγωνιστική 27/02 18:15
ΑΡΗΣ Betsson – Dubai
3η αγωνιστική 28/02 11:30
ΑΡΗΣ Betsson – Monaco
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει για την παρουσία της ομάδας Κ18 του συλλόγου στο Abu Dhabi για τις ανάγκες του Next Gen Euroleague, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις με τις πολεμικές επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα και στην περιοχή.
Ο αγώνας του ΑΡΗ με τη Monaco ξεκίνησε στις 11:30π.μ. ώρα Ελλάδας και διακόπηκε στη δεύτερη περίοδο, λόγω των επιθέσεων που έγιναν και στο Abu Dhabi. Μετά από παραμονή λίγων ωρών στο γήπεδο, ο αγώνας ξανάρχισε, όμως διακόπηκε οριστικά στο ημίχρονο.
Οι αθλητές και τα μέλη της αποστολής του ΑΡΗ βρίσκονται στο ξενοδοχείο στο οποίο έχουν καταλύσει τις τελευταίες μέρες.
H επίσημη ενημέρωση που λάβαμε σε επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών είναι πως: “Eφόσον απαιτηθεί, υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για να φύγουν όλοι οι Έλληνες από το Abu Dhabi”.
Η Euroleague ενημέρωσε ότι θα παράσχει όλα τα κόστη για τη διαμονή και σε περίπτωση που «ανοίξουν» τα αεροδρόμια, θα ναυλώσει πτήση τσάρτερ για την επιστροφή στην Ελλάδα.
Οι σκέψεις μας με τα παλικάρια μας που βρίσκονται στο Άμπου Ντάμπι για το τουρνουά της Euroleague και μεταφέρονται εσπευσμένα για την ώρα στο ξενοδοχείο υπό τον ήχο πυραύλων και εκρήξεων στις γύρω περιοχές. Όλα να πάνε καλά και να γυρίσουν τα παιδιά και οι προπονητές σώοι στα σπίτια τους.
ΥΓ. Ντροπή για διοργανώσεις όπως η Ευρωλίγκα να θέτονται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές στον βωμό των χρημάτων.









































































































