[masterslider id=”28″]
Η ΠΕ ΧΙΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΙΣ ΧΙΩΤΙΣΣΕΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Στο πρόσωπο δύο γυναικών εκπαιδευτικών, της Ευτυχίας Βλυσίδου και της Καλλιόπης Παντελάκη, τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, σε μια τελετή που έλαβε χώρα στον χώρο των συνεδριάσεων της ΠΕ Χίου.
«Η γυναίκα είναι η μητέρα η κόρη τα πάντα η κινητήριος δύναμη για όλα. Με το βλέμμα στην εκπαίδευση τιμούμε στο πρόσωπο των δυο εκπαιδευτικών τις γυναίκες και όλους τους πολλαπλούς ρόλους τους και τους αγώνες που δίνουν καθημερινά», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος.
Στην τελετη και ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Στέλιος Καμπούρης, που αναφέρθηκε στους αγώνες των γυναικών και κυρίως στον καθημερινό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο απο΄την ημέρα που θεσπίστηκε ο Παγκόσμιος εορτασμός το 1854.
Και οι δυο εκπαιδευτικοί παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα εμφανώς συγκινημένες.
[masterslider id=”48″]
[masterslider id=”12″]
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]






























































































