[hsas-shortcode group=1″” speed=”10″ direction=”left” gap=”50″]
[masterslider id=”28″]
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΥΣΤΕΡΕΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ? αναρωτιούνται οι επαγγελματίες Καρφά, Αγίας Ερμιόνης, Μέγα Λιμνιώνα
Λίγες ημέρες πριν από τον ερχομό του Πάσχα και η διαφημιστική καμπάνια για το νησί μας είναι ανύπαρκτη. Εκατομμύρια ακούμε ότι “πηγαίνουν και έρχονται” για τον σκοπό αυτό, όμως προβολή της Χίου δεν βλέπουμε.
Θυμίζουμε ότι την περίοδο του Πάσχα η Χίος ήταν ένας από τους κορυφαίους προορισμούς επιλογής επισκεπτών στην Ελλάδα και είχε σημαντικότατη ΔΩΡΕΑΝ προβολή από ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας κυρίως εξαιτίας του εντυπωσιακού εθίμου του ρουκετοπόλεμου.
Με αυτόν τον τρόπο γινόταν ένα δυνατό ξεκίνημα στην αρχή της τουριστικής σαιζόν δίνοντας μάλιστα την δυνατότητα στους επισκέπτες να θαυμάσουν το νησί μας σε εποχή που το φυσικό τοπίο είναι στα καλύτερά του!
Δυστυχώς συνεχή λάθη, συνοδευόμενα από την ελλιπή προβολή, ατόνησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την Χίο με αποτέλεσμα όλο και περισσότερο να φθίνει ο αριθμός αυτών.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για την φετινή σαιζόν, που παρουσιάζει στοιχεία ως άλλη μια χαμένη περίοδος. Πουθενά δεν έχουμε αντιληφτεί ποιος είναι ο προγραμματισμός της διαφημιστικής προβολής, ποια η στόχευσή του και σε ποιες αγορές.
Επίσης η γενικότερη δημόσια εικόνα που εμφανίζεται σε διάφορα μέρη , απέχει κατά πολύ στο ότι το νησί μας είναι έτοιμο ή ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να υποδεχτεί επισκέπτες.
* Στην φώτο εμφανίζεται με ποιον τρόπο προβάλλεται η Σκιάθος, που «ταξιδεύει» στο μετρό του Παρισιού και του Λονδίνου.
Σύλλογος Επ. Καρφά, Αγίας Ερμιόνης, Μέγα Λιμνιώνα
Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη στις 18 Μαρτίου 2022 στο twitter:
Συναντήθηκα με τον Γ.Γ. του #ΕΟΤ, κ. Δημήτριο Φραγκάκη. Στο επίκεντρο της συνάντησης μας τέθηκε η συνέχιση, με χρηματοδότηση του ΥΜΑ ύψους 2 εκ. Ευρώ, της επιτυχημένης τουριστικής καμπάνιας “Greek4ForYou”, η οποία και αφορούσε τα 5 νησιά του Αν. Αιγαίου.#Ελλάδα #visitgreece
— Νότης Μηταράκης – Notis Mitarachi (@nmitarakis) March 18, 2022
[masterslider id=”48″]
[masterslider id=”12″]
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]