[hsas-shortcode group=1″” speed=”10″ direction=”left” gap=”50″]
[masterslider id=”54″]
[masterslider id=”46″]
Στο πλαίσιο έναρξης της καμπάνιας επικοινωνίας “ΕΛΜΑ η τσίκλα των πρωταθλητών” παρουσιάστηκαν οι ομάδες και οι αθλητές που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια στις εγκαταστάσεις της Μediterra στην Καλλιμασιά.
Στην ομάδα της Μediterra, θυγατρική εταιρεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χίου, η ομάδα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης Code Zero, η πρωταθλήτρια σπάθης από αμαξίδιο Κέλλυ Λουφάκη και η άλτης ύψους Υπατία Ανίτα Σωτηριανού. Μέγας Χορηγός των ομάδων τα mastihashop.
[masterslider id=”12″]
Για την διαφημιστική εκστρατεία της μέσω Χιωτών αθλητών, που κάνει η Mediterra, αναφέρθηκαν στην σημερινή συνέντευξη Τύπου στελέχη της εταιρείας ο Πρόεδρος Κώστας Αγκάς, ο Δ/νων Σύμβουλος Γιάννης Μανδάλας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Κέντρου Έρευνας, δρ. Ηλίας Σμυρνιούδης ενώ παρουσιάστηκαν οι αθλητές που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια αλλά και τρία νέα προϊόντα τσίκλας που βγαίνουν στην αγορά.
Οι αθλητές και οι ομάδες των οποίων μέγας χορηγός είναι τα Mastihashop, είναι η ανδρική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χίου, η επιτυχημένη ομάδα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης Code Zero που ύψωσε την γαλανόλευκη στην Κωσνταντινούπολη, η πρωταθλήτρια ξιφασκίας από αμαξίδιο Κέλλυ Λουφάκη και η άλτρια ύψους Υπατία – Ανίτα Σωτηριανού, αθλήτρια της Ολυμπιάδας Χίου. Την προσπάθεια αυτή χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χίου, Τάκης Σκαπινάκης , ο Μιχάλης Μπελέγρης, κυβερνήτης του σκάφους Code Zero, η Κέλλυ Λουφάκη και η Υπατία – Ανίτα Σωτηριανού με τον προπονητή της Χρήστο Καραχάλιο. Όλοι ευχήθηκαν η συνεργασία αυτή να κρατήσει πλέον των δύο χρόνων που ανακοινώθηκε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
[masterslider id=”48″]
[masterslider id=”62″]
Οι νέες γεύσεις παρουσιάστηκαν από τη χημικό και υπεύθυνη Έρευνας & Ανάπτυξης/ Νομοθεσίας του Κέντρου Έρευνας, δρ. Μαίρη Γιαννακάκη.
Τρία νέα προϊόντα χωρίς ζάχαρη , γλουτένη και για vegan διατροφή. Mαλακή τσίκλα σε φυλλαράκια με την μεγαλύτερη ποσότητα σε μαστιχέλαιο και δύο κουφέτα σε πλαστικό βαζάκι, με εμπλουτισμένο με βιταμίνες C, B6 & B12 και με γεύση εσπεριδοειδών που βοηθούν υποστηρίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνουν την κόπωση.
Τα νέα προϊόντα τσίκλας θα παρουσιαστούν στην Ελληνική αγορά στην έκθεση Food Expo 18 με 20 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο
Ακολουθήστε μας στο Instagram
Ακολουθήστε μας στο twitter
Ακολουθήστε μας στο facebook
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]