[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
[masterslider id=”28″]
Οξυγόνο στον Ναυτικό Όμιλο Χίου δίνει ο Δήμος της Χίου προκειμένου το ιστορικό σωματείο να μπορέσει να αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στην Α1 κατηγορία στο πόλο των ανδρών εκπροσωπώντας τη Χίο και εορτάζοντας τα 90 χρόνια Ιστορίας.
Σε σημερινή συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Χίου Στ. Κάρμαντζης παρουσία του ΔΣ του ΝΟΧ, ο Δήμος δεσμεύτηκε να ενισχύσει οικονομικά τον ΝΟΧ κυρίως στα έξοδα μετακίνησης. Παρότρυνε Χιώτες και όσοι αποκόμισαν οφέλη από τον ΝΟΧ και θέλουν να βοηθήσουν τον ΝΟΧ μπορούν να το πράξουν.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ομίλου Τάκης Σκαπινάκης ευχαρίστησε το Δήμο για τη στήριξη, διαβεβαιώνοντας ότι από την πλευρά τους θα καταβάλουν προσπάθειες ώστε να εκπροσωπηθεί το νησί όσο το δυνατόν καλύτερα και δεσμεύτηκε να φέρει τίτλους στο τέλος της σαιζόν όπως φέτος με τους Έφηβους. Το ύψος των μετακινήσεων τόνισε υπολογίζεται 60.000€.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:
[masterslider id=”48″]
[masterslider id=”8″]
[masterslider id=”12″]
[masterslider id=”52″]