[hsas-shortcode group=1″” speed=”10″ direction=”left” gap=”50″]
[masterslider id=”28″]
Ζητούνται Β και Γ Μάγειρες (ζεστή και κρύα κουζίνα)
Μισθός
1100- 1700 ευρώ ανάλογα με την θέση/ εμπειρία και ανάλογα με το αν θα εργαστεί στο εστιατόριο ή το catering
Περιγραφή
Το Τhe Pastards Group αποτελείτε από 3 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης στο νησί της Χίου τα 7 τελευταία χρόνια. Αναζητούμε συνεργάτες για την περίοδο Μαΐος- Σεπτέμβριος για τις ανάγκες του εστιατορίου και του catering
Δεξιότητες – Καθήκοντα:
- Απόφοιτος Σχολής Μαγειρικής
- Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
- Θετικός χαρακτήρας με θέληση για προσφορά και συμμετοχή στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας
- Υπευθυνότητα και συνέπεια
- Ομαδικό πνεύμα με οργανωτικές & επικοινωνιακές δεξιότητες
- Άριστη γνώση και εφαρμογή πολιτικών και διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
- Όρεξη και ενδιαφέρον εργασίας σε μενού μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας
- Εκτελεση πιάτων υψηλής ποιότητας
- Ευχάριστη προσωπικότητα
- Δημιουργικότητα
- Φαντασία
Περιβάλλον συνθήκες εργασίας
- 6 ημέρες
- 10 ώρες/ ημέρα εστιατόριο
- 12 ώρες/ ημέρα catering
- Ευχάριστο και υψηλού επιπέδου περιβάλλον εργασίας
- Δυνατότητες εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης
Αρμοδιότητες
[masterslider id=”48″]
[masterslider id=”12″]
Εστιατόριο:
- Καθαρισμός -πλύσιμο- Τακτοποίηση φρέσκων λαχανικών (FIFO)
- Παραλαβή προμηθειών – Τακτοποίηση αποθήκης (FIFO)
- Καθαριότητα πόστου και εξοπλισμού
- Κοπές- Γέμισμα πόστου
- Παρασκευή κρεμών- Dressing
- Παρασκευή ζυμαριών- φρέσκων Ζυμαρικών
- Ζωμοί
- Σάλτσες
- Κοπές κρεάτων (Διαδικασία ψησίματος σε sous vide)
- Φιλετάρισμα φρέσκων ψαριών
- Συνταγογράφηση
- Καταγραφή προετοιμασίας επόμενης ημέρας
- Καταγραφή παραγγελιών
Catering
Τα παραπάνω σε επίπεδο και απαιτήσεις εκδηλώσεων
Extra Παροχές
- Διαμονή
- Σίτιση
Πληροφορίες/ αποστολή βιογραφικών
Facebook:
The Pastards
Pastards in a Box
The Pastards – Redefining Catering
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]