Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τσαβούσογλου: Υπάρχουν νησιά στο Αιγαίο με αδιευκρίνιστο καθεστώς

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές.

Aγγειοχειρουργός Παύλος Βακαλόπουλος ιατρείο Χίου : Θα δέχεται την Μ. Τετάρτη 01/05/2024 στην Κλινική Ζωοδόχου Πηγή με ραντεβού στο 2271022487 (πρωινές ώρες).

[hsas-shortcode group=1″” speed=”10″ direction=”left” gap=”50″]

[masterslider id=”54″]

[masterslider id=”46″]

Αναφορά στα ελληνοτουρκικά έκανε σε συνέντευξή του ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών.

Στην επίλυση ζητημάτων μεταξύ Ελλάδα και Τουρκίας, που εντάσσονται στο πλαίσιο των ατεκμηρίωτων τουρκικών διεκδικήσεων, αναφέρθηκε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υπογραμμίζοντας ότι είναι ευκαιρία να συζητηθούν και να βρεθούν λύσεις άμεσα στο πλαίσιο των βημάτων προσέγγισης των δύο χωρών

«Για να είναι μόνιμη αυτή η θετική ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητο να γίνουν βήματα για την επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων, τα οποία δεν έχουν λυθεί εδώ και χρόνια. Είναι απαραίτητο να εγκαταλείψουμε τις εντάσεις ειδικά στο Αιγαίο και να εγκαταλείψουμε τις παραβιάσεις», ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο HABER.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσαβούσογλου αναφέρθηκε σε νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται σε αδιευκρίνιστο καθεστώς αλλά και στο θέμα της αύξησης των χωρικών υδάτων από τα 6 μίλια στα 12. «Υπάρχουν νησιά με αδιευκρίνιστο καθεστώς, υπάρχουν οι παραβιάσεις που ανέφερα προηγουμένως, υπάρχει το θέμα του εναέριου χώρου, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για αύξηση των χωρικών υδάτων από τα 6 μίλια στα 12 μίλια κατά καιρούς, όλα αυτά είναι θέματα διαφωνίας, θέματα που δεν έχουν λυθεί εδώ και χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών. 

[masterslider id=”48″]

 

[masterslider id=”62″]

[masterslider id=”11″]

[masterslider id=”21″]

«Τώρα εν μέσω αυτής της θετικής ατμόσφαιρας, πρέπει να τα διαπραγματευτούμε και πρέπει να αποφασίσουμε πώς θα τα λύσουμε», τόνισε ο κ. Τσαβούσογλου.

 

 

[masterslider id=”12″]

 

Ακολουθήστε την Chiosin.gr για να μαθαίνετε έγκυρα , άμεσα και αντικειμενικά τα νέα από τη Χίο

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο facebook

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]Ροή Ειδήσεων

Related Posts

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του ChiosIn.gr ώστε να μη χάνετε καμία καινούργια είδηση. Συμπληρώστε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στο παρακάτω πεδίο και επιλέξτε το κουμπί εγγραφής.

Next Post