Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

«Έπεσε» και ο προσωπικός λογαριασμός του Βελόπουλου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές

[hsas-shortcode group=1″” speed=”10″ direction=”left” gap=”50″]

[masterslider id=”28″]


Tην αναστολή και του προσωπικού λογαριασμού του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στο Twitter, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, το κόμμα του οποίου ηγείται. Καταγγέλλει δε τους «εγκάθετους της Ν.Δ. και λοιπούς “εχθροπαθείς”», οι οποίοι «παραβίασαν κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Όπως είχε γίνει γνωστό από τη Δευτέρα (16/08), το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου.

Υπενθυμίζει πως «είχε προηγηθεί η αναστολή αντίστοιχων λογαριασμών που προωθούσαν τα δελτία Τύπου και τις δράσεις του προέδρου και του κόμματος της Ελληνικής Λύσης» και προσθέτει: «Επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, προειδοποιούμε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το ίδιο το πολίτευμα στερώντας το αναφαίρετο δικαίωμα εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού και κοινοβουλευτικού κόμματος να προωθούν το κοινοβουλευτικό τους έργο, ότι θα λογοδοτήσουν».

«Στο δημοκρατικό μας πολίτευμα ο μοναδικός θεσμός που δύναται να αναστείλει την δυνατότητα έκφρασης είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση, συνιστά παρακρατικό μηχανισμό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα», δηλώνει η Ελληνική Λύση.

[masterslider id=”48″]

[masterslider id=”12″]

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]Ροή Ειδήσεων

Related Posts

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του ChiosIn.gr ώστε να μη χάνετε καμία καινούργια είδηση. Συμπληρώστε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στο παρακάτω πεδίο και επιλέξτε το κουμπί εγγραφής.

Next Post