Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Αποκάλυψη: Αμερικανικό drone θα κάνει ασκήσεις νοτίως της Χίου

Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου ενημερώνει ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές.

Aγγειοχειρουργός Παύλος Βακαλόπουλος ιατρείο Χίου : Θα δέχεται την Δευτέρα 19/02/2024 στην Κλινική Ζωοδόχου Πηγή με ραντεβού στο 2271022487 (πρωινές ώρες).

[hsas-shortcode group=1″” speed=”10″ direction=”left” gap=”50″]

[masterslider id=”28″]


Αποκάλυψη MEGA: Αμερικανικό drone θα κάνει ασκήσεις νοτίως της Χίου

Στην προκλητικότητα της Τουρκίας και στις συνεχείς αξιώσεις για τα νησιά του Αιγαίου φαίνεται πως απαντά η Ουάσιγκτον.

Αποκάλυψη MEGA: Αμερικανικό drone θα κάνει ασκήσεις νοτίως της Χίου | tovima.gr

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ζήτησε από τις ελληνικές Αρχές να εκδώσουν ΝΟΤΑΜ με την οποία δεσμεύουν περιοχή νοτίως της Χίου, στην οποία αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναμένεται να πραγματοποιήσει ασκήσεις.

Η άσκηση θα γίνει σε περιοχή που αμφισβητούν οι Τούρκοι, με την Ουάσιγκτον να στέλνει έτσι ένα ισχυρό μήνυμα προς τη γείτονα.

Συναγερμός στα σύνορα μετά το μπαράζ τουρκικών προκλήσεων

Την ίδια στιγμή, την άσκηση «EFES» που διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου θα παρακολουθήσουν την Πέμπτη ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο ακροδεξιός του εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, Ερντογάν και Μπαχτσελί, οι οποίοι συναντήθηκαν εκτάκτως την Τρίτη, θα μεταβούν από κοινού στην Σμύρνη και αναμένεται να ανεβάσουν κατακόρυφα την ένταση με την Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, αστυνομία, στρατός και συνοριοφυλακή ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο καθώς δεν αποκλείεται να δούμε ένα μαζικό κύμα προσφυγών και μεταναστών στα σύνορα. 

ΠΗΓΗ: TOVIMA.GR

[masterslider id=”48″]

[masterslider id=”12″]

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]Ροή Ειδήσεων

Related Posts

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του ChiosIn.gr ώστε να μη χάνετε καμία καινούργια είδηση. Συμπληρώστε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στο παρακάτω πεδίο και επιλέξτε το κουμπί εγγραφής.

Next Post